Radio

Tekniikka.fi

Broadcast partner Finland

FM Lähetyspalvelut

Tarjoamme FM radion lähetyspalveluita kaikille radiotoimijoille koko Suomen alueella lähetystehosta riippumatta. Prosessi alkaa koordinoinnista. Lopputuloksena radiotoimija saa kohtuukustannuksilla haluamansa kuuluvuuden joko avaimet  käteen periaatteella jolloin vuokraamme koko lähetyspalvelun täysin valmiina tai asennamme laitteet jotka asiakas ostaa omaksi ja vastaa aseman ylläpidosta itse.

 

Vuokraamme myös lyhytaikaiseen toimintaan (tapahtumaradiot, teemaradiot, oppilaitosradiot)

FM lähetyspalveluita. Antenni voidaan silloin sijoittaa mihin asiakas haluaa. Meillä on myös 10m ja 24m korkeuteen yltävät siirrettävät radiomastot  tähän käyttöön Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.    

 

IP Streaming

Tarjoamme IP streaming palveluita omilta servereiltämme FM simulcast lähetyksiin ja myös puhtaasti nettiradioille. Linkki voidaan sijoittaa studioon tai radiolähetysasemalle FM lähettimen yhteyteen. Toimitamme asiakkaalle IP kodekin. 

 

Toimimme palvelinkeskuksissa jotka sijaitsevat Ranskassa ja Venäjällä. Palvelimemme sijaitsevat eri runkolinjoissa, näinollen keskieuroopassa tapahtuva runkolinjan häiriö ei vaikuta Venäjän palvelimemme toimintaan eikä päinvastoin.

 

Palvelimia käytetään myös FM backup yhteyksinä.

 

Käyttämällä välityspalvelimia ei tarvitse hankkia kiinteitä IP numeroita omaavia liittymiä kodekkien väliseen ohjelmansiirtoon.